Wednesday, January 9, 2013

oDesk Joomla 1.5 Test Answers 2013

1. Question: What is the default super administrator account for Joomla called?
Answer: Administrator

2. Question: Which of the following PHP directives are important to Joomla execution to define an alternate compression library if the standard library is not available?
Answer: extension_dir

3. Question: Which of the following files is archive and contains the actual CB component that you must install into Joomla while downloading CB?
Answer: com_comprofiler

4. Question: Which option will you choose to set the site metadata for the installed website?
Answer: Global Configuration

5. Question: What will happen if we set the SSL enabled option to On?
Answer: This option will make the link from the menu begin with an https://

6. Question: The core editor events apply to plug-ins that provide editor functionality such as TinyMCE or XStandard Lite.
Answer: True

7. Question: Which PHP file does the index.php file load to provide the menu bar to the administrator interface?
Answer: Toolbar.php

8. Question: Which of the given database systems is supported by Joomla?
Answer: Mysql

09. Question: Which of the following is the default editor of Joomla?
Answer: TinyMCE

10. Question: Joomla provides an abstracted method called getEscaped() that returns the escaped string regardless of the target database.
Answer: False

11. Question: From which package are the classes (i.e JSite, JAdministrator and JInstallation) which make up the Joomla CMS application extended?
Answer: Installer

12. Question: What is not true about JoomlaXplorer?
Answer: None of the above

13. Question: Which of the following is a system event?
Answer: OnDisplay

14. Question: Which Joomla file provides the central logic of the template, including any module and component display?
Answer: Index.php

15. Question: When will you use SMTP authentication mail settings?
Answer: When you want to use an internal mail server

16. Question: What do you understand by the type of error?
Answer: It means that STRICT_ALL_TABLES is enabled

17. Question: Which path variable holds the path of the currently executing application?
Answer: All of the above

18. Question: Which user events occur with plug-ins that are installed for the front end of the system?
Answer: Both a and b

19. Question: Which type of positioning elements define a concrete area such as a p, td, div or table in a CSS file?
Answer: Block elements

20. Question: Which of the following files does the “/includes” directory not contain?
Answer: None of the above

21. Question: Which option will you select to install or to add the module to your website?
Answer: C

22. Question: Why does Joomla use templateDetails.xml files?
Answer: All of the above

23. Question: Which of the following events is activated after content rendering is complete for content type plug-ins?
Answer: OnAfterDisplayContent

24. Question: All the Joomla settings are contained within a PHP class called JConfig.
Answer: True

25. Question: In which PHP file is the central configuration data for Joomla contained?
Answer: configuration.php

26. Question: What is not true about the MD5 hash value?
Answer: Each password in Joomla is stored as a MD5 hash value

27. Question: There are two root classes for the Joomla framework: JFactory and JVersion.
Answer: True

28. Question: Which option will you select to find unpublished articles?
Answer: Article manager

29. Question: What do you understand from the following code?
Answer: SQL statement is executed against the Joomla database to find empty data fields

30. Question: Which SEO settings will you activate to make Joomla article URL shown in picture A appear as shown in picture B?
Answer: B

31. Question: In which option are errors, warnings and references logged?
Answer: None of the above

32. Question: Which type of files can media manager not upload?
Answer: None of the above

33. Question: Which among the following switches display the current version of PHP?
Answer: v

34. Question: The Joomap extension uses the style-sheets from the currently selected default template to display the sitemap in the site style.
Answer: True

35. Question: Which type of server technology is used by Joomla?
Answer: All of the above

36. Question: Which of the following is not true about the FrontPage Manager?
Answer: You cannot select your content for the FrontPage from all the contents

37. Question: What happens if the Text Separator Field is left empty while using the breadcrumbs module in the module manager?
Answer: None of the above

38. Question: Which of the following support libraries must you include when you are doing a manual compile of PHP to use with Joomla?
Answer: All of the above

39. Question: What is the role of the template metadata file in the system?
Answer: It contains the basic authorship information

40. Question: The index.php file is a combination of HTML and PHP code.
Answer: True

0 comments:

Post a Comment

 
Twitter Bird Gadget UA-33677056-1